Saturday, July 21, 2018

Прво возење: Dacia Duster 1,5 dCi 4×4 Prestige -Одличен пас на прва топка!

Првото возење на новата Dacia Dustera ветува многу, a ние мора да признаеме дека Романците го кренаа на повисоко ниво квалитетот и на технологијата...

Возевме Renault Coleus – SUV за пробив во премиум сегментот!

Втората генерација на Renault Koleos прави чекор кон лукузниот сегмент, а со луксузната едиција Initiale Paris, сака да влезе во дуел со премиум триумфиратот:...