Saturday, July 21, 2018

МК „Ендуро Тим Водно“ по втор пат ќе ја претставува Македонија во светот!

MK „Ендуро Тим Водно“ од Скопје со посериозен пристап од минатата сезона, кога е формиран тимот и се беше ново во оваа ќе настапи...