Французите со нова технологија на производство на пневматици!

Michelin воведува нова Powercoil технологија во производство на пневматици за долго- линиски и регионални транспорти Познатиот гумарски  гигант од Франција Micelin, неодамна, претстави нови технологии...

Grand Renault нов SUV на Французите!

Популарниот градски SUV – моделот Captur по се изгледа ќе добие и поголем „брат“ што пред името ќе ја понесе придавката Grand Првите луѓе во...

Сервисирајте го клима уредот пред доаѓање на жешките денови (II дел)

  Сервисот почнува при вклучен клима уред, со мерење на температурата на воздух од отворите на вентилација. Ако уредот не може температурата на воздухот во непосредната...

ПРАВИЛНО ОДЛОЖУВАЊЕ (2 ДЕЛ)

Уште 4 совете за правилно одложување на резервните делови. 6.Мотор Проблем Корозија во вшмукувачката гранка, коморите за согорување и куќиштето на работилката. Ова ви е потребно Средство за чистење,...

ПРАВИЛНО ОДЛОЖУВАЊЕ

Конзервирање- Совети за одложување на резервните делови Не е важно дали се работи за зеленчук или резервни делови на некој олдтајмер: само ако се добро конзервирани...

Патувајте без мачнина и повраќање

Секој 10-ти возрасен човек и четири петтини од децата се подложни на „морска болест“ кога патуваат особено на подолги релации каде има повеќе свиоци додека...

Како против смолата од бор и птичјиот измет

Почнува сезоната на летни одмори, па многумина, при патување на море, ќе го паркираат возилото во сенка под некој бор. Потоа честопати на каросеријата...

На пролет менувајте ги зимските гуми

Зимските пневматици „опасни“ во лето Обврската за задолжително возење со зимски пневматици на лесни и товарни возила, односно носење на синџири,веќе мина, но некои наши...