Bentley го најави новиот Flying Spur!

Во јубилејната 100-та година од постоењето на благородната марка, Британците ја најавуваат новата генерација на нивната супер луксузна лимузина…

Во годината во која Британците одбележуваат голем и значаен јубилеј односно кога Bentley Motors ја прославува својата 100 годишнина.

Производителот на супер луксузни модели од Велика Британија ветува дека потполно новиот Flying Spur ќе постави нови стандарди кога луксузот и уживањето во возењето се во прашање.

Колку ќе бидат посветени на таа реализација потврдуваат и деталите кои се однесуваат на внатрешноста, како што се на пример пресвлеките во форма на три дименизионале дијамант, од кожа со врвен квалитет што се креација на дизајнерите на  Bentley во Кру (Crewe).

Се очекуваат повеќе детали во наредните денови …

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

VW ги решил софтверските проблеми и продолжува со испораки на новиот Golf

Шпионски фотки на Mercedes GLC

Патниците во автомобили од пониска класа во сообраќајки гинат двојно повеќе од тие во повисока!

Renault и официјално доби државен заем, но останатите кармејкери од Франција не реагираат!

Honda глобално повлекува над еден милион возила!

Неизвесна судбината на Mitsubishi  на европскиот пазар

VW инвестира две милијарди евра во EV

Салонот за автомобили во Женева можеби засекогаш замина во историјата!

Германија – Преполни плацови со нови возила купувачите претпазливи