Citroën со најубав штанд на салонот за автомобили во Женева 2019-та

Секоја година од  2004-та  жири составено од професионалци од областа на огласувањето и комуникациите, во Женева, избира производител на автомобили што најдобро го уредил својот изложбен простор исполнувајќи најмногу од поставените критериуми

Годинава Citroën ја освои наградата –16e Creativity Award за својот штанд – La Maison Citroën (Куќа Citroën) на вчера завршениот салонот за автомобили во Женева.

Жирито е посебно освоено со истакнувањето на историското наследство на брендот, но и со својата иднина, ставајќи акцент на пријателството и квалитетното добредојде!

La Maison Citroën е спектакуларен штанд, простор за откривање што го поврзува дизајнот со топла, динамична и дигитална удобност. Животен простор со единствена архитектура е анимиран неколку пати во текот на денот со изведбата The Place to C и претворен во игралиште за  Ami One Concept што кружи на штандот.

Штандот ги вдлабочува посетителите во светот на марката, а Citroën денес со La Maison Citroën и утре со Le Comptoir Ami One, просторот што нуди единствено дигитално искуство за посетителите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Honda концепт ја најавува електричната иднина во Кина на Шангај 2019

Најавен електричен хипер автомобил Lotus Type 130

Renault со нов дизајнерски центар во Шангај

Детектори што препознаваат дали користите мобилен додека возите!

VW размислува да земе поголем пакет акции од заедничката компанија со ЈАС

Geely лансира нов електричен бренд -Geometry со „убиец“ на Тesla Model 3!

Наскоро и официјално Polestar 2 а во производство вгодина!

Nissan X-Trail со нови и поефикасни мотори

Во Шангај Audi ќе се престави со  Audi AI: ME, Audi e-tron и Audi Q2L e-tron