Џиновски кипер прегази SUV патниците останале жици

Миг на невнимание е доволен за сообраќајна несреќа, особено ако возите огромно возило преку површински рударски коп и не се надевате на други учесници во „сообраќајот“ да се најдат во ваша близина….

Во овој случај, оштетен е SUV на Suzuki со тројца членови на службата за одржување, пишуваат специјализираните портали.

Надзорната камера сними ужасен момент на блиска средба на SUV моделот со огромните тркала на камионот монструм на копот, која ги „промашил“ за неколку сантиметри.

Поточно, тој не го „промаши“ возилото, но за среќа поминал преку предниот дел на SUV моделот и на тој начин е избегната поголема несреќа, односно се поминало без човечки жртви.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

На еден пат во Холандија властите ги потикнуваат возачите да возат побрзо

Hyundai Casper во производство од 15 септември

Полициски дронови ловат сообраќајни прекршители во Полска

Land Rover работи на перформанс Defender

Три верзии на електричниот ID. Buzz „иконата се враќа на голема врата“

Tesla Систем на автономно возење месечината ја препознава како жолто светло на семафор

Pininfarina Batista во 128 милиони комбинации!

Обновена Lada Niva Bronto

Volkswagen Atlas Cross Sport GT Concept