Димензиите на гумите се важни и тоа многу!

Разликата помеѓу 17, 18 и 19 инчни фелни (тркала), бидејќи поголеми гуми значат повисока цена, поголема потрошувачка на гориво и подобро лежење на патот…

Помали бандажи, помалку проблеми.

 

Возењето низ градот не е проблем. Додека од друга страна, возењето на поголеми димензии носи естетика, но и подобри возни карактеристики.

Дали вашиот избор е златна средина или нешто друго?

Tyre review повторно носи интересна рецензија на најчестите димензии што денес ги користат автомобилите на патиштата….

Погледнете го видеото и размислете за вашиот избор на големината на пневматиците.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

АвтоВаз произведе 30 милионити автомобил

GM со нов електричен Hummer со нов Crab Mode начин на возење

Hyundai Sonata N Line

Ваков скок може да изведе само Kia

Новиот Tesla Roadster ќе настапи на Нирбургринг 2021

Наједноставно и најевтино амфибија возило

Radical SR10 за тркачи и вистински ентузијасти во големите брзини

Видео: најава за новите BMW M3 и M4

VW ID.3 најпродаван модел во првата половина на септември во Норвешка!