Ducato MY2020 electric: повеќе технологија, поeфикасeн и со поголема вредност!

Новиот  Ducato успеа во обидот да се унапреди, следејќи го развојот што без прекин трае речиси веќе 40 години…

Одлични перформанси и еколошки карактеристики, како внимание посветено на вкупните трошоци при поседувањето на возилото, најдобар се одговор на различни потреби на секоја професионална мисија.

Тука се и најопширната гама на возила со погон на предни тркала, софистициран и препознатлив стил и врвна технологија.

Меѓутоа, тоа не е доволно:  од годинава ќе биде достапен и целосно електрична верзија за пред нарачки; таа верзија е навестена преку пилот –проект посветен на големинет компснии со кои ќе се направат заеднички тестови за подобро да се согледаат специфичните потреби.

Имено, Ducato ќе биде првиот потполно електричен модел на Fiat Professional, дизајниран и развиен според највисоките стандарди на квалитетото на FCA групата.

Fiat Professional ги споделува своето технолошко искуство за да направи електрична верзија на својот најпродаван модел, како и за остатокот на својата гама,во настојувањето да направи костум скроен така да ги почитува потребите на своите професионални корисници, во знакот на иновациите, грижата за животната средина и перформансите што се верни на Ducato концептот „повеќе технологија, поголема ефикасност, повисоки вредности“, нудејќи им го на купувачите uнајдоброто Ducato на сите времиња.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Lancia Ypsilon Hybrid EcoChic

Peugeot управувач: Од едноставна “рачка” до мултифункцонален управувач

Во BMW применета вештачка интелигенција за фарбање каросерии

Ferrari нема да произведува електричен супер автомобил -струјата се уште заостанува со перформансите!

Според Ford: Ford Focus ST e супериорен во однос на VW Golf GTI

EuroNCAP со нови прописи и построги критериуми

Политики за поттикнување на употреба на автогас

Благодарение на Tesla и FCA е надвор од казнената зона за флотна емисија на штетни гасови

Porsche предвидува: моторите во иднина ќе растат