Ford и Ми-Да Гранд Моторс во нов импортерски, продажнен и сервисен центар

Овластениот импортер и сервисер на возилата од марката Ford за нашава земја од сега во нов атрактивен објект според највисоките европски и стандардни на брендот, на нова локација во Скопје ќе продолжи со давање на врвни услоги за своите клиенти…

Ми-Да Гранд Моторс, Скопје , овластен застапник за гамата на Ford возилата за нашата земја, од сега продолжува со својата работа во прекрасен објек лоциран на нова локација во главниот град.

Комплетно новиот продажно-сервисен објект располага со три продажни салони, каде потенцијалните сопственици ќе имаат прилика да се запознаат со најновите модели и технологии на Ford, а во идина ќе имаат прилика и да ја погледнат понудената листа на половни возила.

Како дел од новиот објекот е секако и сервисниот центар, кој располага со капацитет за сервисирање на поголем број возила, како патнички така и комерцијални, во врвни услови од страна на професионално обучен кадар.

Покрај тоа тука е и големиот простор вон објектот каде може да се паркираат бројни возила на посетителите и заентересираните, за да добијат услуга и понудат по највисоки стандарди.

Од сега продажниот салон на Ми-Да Гранд Моторс, како и сервисниот центар на Ford ќе може да ги посетите на ул. Босна и Херцеговина бр. 1.

Повеќе информации на https://ford.mk/.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Помал SUV на Fiat за пазарите во Јужна Америка

Tesla Model 3 – Запрено производство поради премногу проблеми!

KIA во првото полугодие со одлична продажба!

В. Британија со повеќе станици за полнење на EV од бензински пумпи!

Во сила Законот за субвенции на нови и половни поеколошки возила

Фрлање догорче од цигара од автомоби во Грција може да ве чини возачка дозвола

Компактниот Jaguar и crossover coupe на BMW платформа!

Hyundai Nexo со oдлична оцена од IIHS

Infiniti Edition 30 во чест на три деценискиот јубилеј на марката