Ford Ranger како локомотива

Колку приколки може да влече познатиот pick –up на Ford – навистина многу

Tокму така новата генерација на популарниот работник на Ford од средната класа повче дури 20 тина приколки

Импресивната сцена можете да ја погледнете на ова видео и што да ви кажеме, Забавувајте се!

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Honda ја покажа внатрешноста на Urban EV

Volkswagen T-Roc R concept дебитира во Женева 2019

Нов Mini John Cooper Works GP

Новиот Audi Q3 ја доби наградата „Best Cars 2019“

BMW serieѕ 8 во First edition верзија скапа играчка за само 400 одбрани!

Нов Ducati за само 6.000 евра!

Volkswagen Beach Buggy-e премиерно во Женева

Три јубилеи на Porsche: 50 години од моделот 917, 50 години од моделот 914 и 10 години од Panamera

VW има намера да го оживее Moskvich како против удар на Dacia и Lada!