Француска жандармерија Alpine A110

Поврзаноста на органите на редот од Франција и францускиот Porsche има историја….

Во видео клипот погледнете ја дружбата на Жандармеријата на Франција и на популарниот спортист Alpine A 110

Верувајте интересен е.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

GМ се враќа во Европа со понуда на електрични возила

Ferrari ќе произведува возбудливи EV

Подновен Chery Tiggo 5x

Ferruccio Lamborghini стана член на Автомобилската куќа на славни

Тesla со сопствена лента на граничен премин

Се подготвува наследник на Bugatti Chiron

Полицијата на Франција го обожава иноцскиот радар

Маск сака брзи сервиси за моделите на Tesla како тие во pit-stop на F1

Toyota ја разви новата Tundra анализирајќи ја таа што поминала милион милји