FREEDOM TO MOVE караванот на Volvo Cars за прв пат во Скопје

Volvo Cars Ве кани на Freedom to Move што ќе се одржи од 21 овој месец од 12:00 часот, до 23 истиов месец до 18:00 часот (вторник, среда и четврток) пред Скопје City Mall….

За првпат во Македонија, Volvo ќе се претстави со невообичаен, специјално дизајниран Pop Up Showroom – мини салон, поставен на платото пред Скопје City Mall (од страната на Play Cafe), каде ќе биде изложен најпродаваниот модел во моментот: Volvo XC40, a за посетителите и потенцијалните клиенти во текот на сите три дена ќе бидат достапни за тест возење сите модели на Volvo Cars кои се достапни на пазарот и тоа во сите изведби.

Сите посетители можат да закажат тест-возење и на лице место, но во секој момент можат да закажат и онлајн преку страницата: https://www.volvocars.com/mk/freedom-to-move , каде можат да се најдат и сите дополнителни информации за Freedom to Move кампањата.

Во оваа прилика, за првпат ќе имате можност да се запознаете со новите модели на Volvo: S60 и V60 CC кои ќе бидат во продажба во нашата земја веќе од следната недела.

Инаку, Тест флотата што во трите дена ќе им биде на располагање на заинтересираните е сочинета од :

V40 D2 Inscription

XC40 D3 A Momentum

XC40 T3 Intro

XC60 D4 A AWD Momentum

S90 D3 A Business

S90 D4 A R-Design

S60 T5 A R-Design

V60 CC D4 A Momentum

V60 D3 A Momentum

XC90 D5 A AWD Inscription

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Во Fiat тивко, без голема помпа подготвува освежување на својата гама

Помал SUV на Fiat за пазарите во Јужна Америка

Tesla Model 3 – Запрено производството поради премногу проблеми!

KIA во првото полугодие со одлична продажба!

В. Британија со повеќе станици за полнење на EV од бензински пумпи!

Во сила Законот за субвенции на нови и половни поеколошки возила

Фрлање догорче од цигара од автомоби во Грција може да ве чини возачка дозвола

Компактниот Jaguar и crossover coupe на BMW платформа!

Hyundai Nexo со oдлична оцена од IIHS