Исполни ја твојата желба за нова Кia!

Во текот на овие летни денови македонскиот импортер Kia Motors Macedonia ја договори соработката со Sparkasse Leasing и ги претставија условите за финансирање на Вашиот омилен Киа автомобил…

Со неодолива каматна стапка од 4.5% и минимално учество од 20% од вредноста на Kia автомобилот, како и поволен период за отпалата на 84 рати, сега повеќе од било кога може да ја исполните вашата желба за нова Kia. Промотивната акција е најавена да трае до септември 2019 година.

Импортерот отсекогаш целел кон креирање на реални можности и флексибилни решенија за своите потрошувачи, со цел да оддржи долгорочни врски нудејќи ја неодоливата седум (7) годишна гаранција за квалитет и понуда на модели од беспрекорната гама на автомобили.

Она кое што е потребно да го направите е да ги посетите продажните салони на Kia Motors Macedonia или да ја посетите веб страната на Kia Motors Macedonia www.kia.mk и да се информирате за останатите услови како до нова Kia и можностите кои ги нуди пакетот за финансирање на Sparkasse Leasing.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Помал SUV на Fiat за пазарите во Јужна Америка

Tesla Model 3 – Запрено производство поради премногу проблеми!

KIA во првото полугодие со одлична продажба!

В. Британија со повеќе станици за полнење на EV од бензински пумпи!

Во сила Законот за субвенции на нови и половни поеколошки возила

Фрлање догорче од цигара од автомоби во Грција може да ве чини возачка дозвола

Компактниот Jaguar и crossover coupe на BMW платформа!

Hyundai Nexo со oдлична оцена од IIHS

Infiniti Edition 30 во чест на три деценискиот јубилеј на марката