LEGO Lamborghini Sian

Креацијата на познатиот производител на сложувалки од Данска ќе ги израдува не само децата …

Дури повеќе од неа ќе бидат воодушевени вљубениците во супер спортски автомобили особено на тие што ги обожаваат тие со гневниот бик во логото…

LEGO Lamborghini Sian во сооднос од 1: 1 се состои од 400.000 делови, при што за развој и конструкција се „потрошени“ со 8.660.

LEGO репликата на Lamborghini Sian е долга 4980 мм, ширина 2101 мм и висока 1133 мм, што е идентично со вистински автомобил.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Замената за Chevrolet Camaro ќе биде електрична лимузина

Електричен Citroen DS

Bentley Bentayga со фелни од карбонки влакна

Убавицата и Peugeot  208

LA Renault 5 Turbo 3 рестомод- Експлозија на 400 „грла“ во класично руво

Lamborghini 63 луксузна јахта/глисер со 4000 KС и топ брзина 111км/ч

Купувачите на новата Toyota Land Cruiser од Јапонија не можат да ја препродаваат година дена

Тркачки Audi RS Q E-Tron најавен за Dakar Rally 2022

Alpha Superwolf