Montblanc BMW ексклузивен комплет торби за новата Series 8

Групата BMW ја продолжува успешната соработка со Montblanc и овој пат нуди на своите клиенти специјално развиена палета на торби за целосно новата  Series 8 Coupé

Од BMW коментираат дека создадениот комплет од Montblanc е рачно изработен во Фиренца, а за правење на одделните чанти е користена само висококвалитетна перфорирана црна или црвена кожа.

Во сетовите се вклучени пет различни чанти, вклучувајќи торба за гитара и за костими, а нивното производство е ограничено на само 15 примероци.

Секој од производите е дизајниран така што може да го најде своето место во багажникот на новата осмица.

Потврда за ексклузивноста на сетот од патни торби на Montblanc и BMW за Series 8 е податокот за цената- тие се продаваат во BMW Welt во Минхен, за сума од 14.900 евра.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

VW добива нов шеф доаѓа од директорската „фотељата” во Porsche!

За Ford Bronco нема непристапен терен!

Tesla подготвува уште еден pick-up, покрај Cybertruck

Infiniti станува Nissan plus!

Lexus IS ситно брои до глобалната премиера на новата гeнерација

10-те најпопуларни автомобили во Германија

Porsche Behind the scenes: Ново доживување за сопствениците на возил од  брендов

Првиот човек на Tesla ја доби првата исплата од oколу 800 милиони долари

Електричен Hercules Alpha