Најмоќниот Golf досега, премиерно на 31 мај годинава!…

Volkswagen ја скокотка фантазијата со најавата за најмоќниот компактен претставник што досега пристигнал од Волфсбург.

Како што и можете да погодите моќниот Golf R 333 ни доаѓа на крајот на месецт.

Германците ни донесоа кус, подобро речено мини осврт на новото ограничено издание на моделот Golf R 333.

Фановите на овој модел, треба да го нотираат 31 мај 2023 година во нивните календари и нотеси за да бидат сведоци на неговото целосно откривање.

Секако и другите поклоници на автомобилите, како и ние ќе ја следиме премиерата на најмоќниот VW Golf во досегашната историја на моделот…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Моќните семафори во Германија се контролирани од вештачка интелигенција

Водородот повеќе не е опција за погонско гориво на автомобилите!?

Алкохол и возење: кои се границите во сите земји на ЕУ?

Шефот на дизајнот на Kia –какви автомобили ќе возиме во иднина!

Range Rover Evoque facelift

Aston Martin не планира нова лимузина

Подновена Kia Picanto

Alfa Romeo ја започна 2023 година со рекорден прв квартал

Fiat најдобар бренд во класа на мали автомобили според читателите на Auto Bild