Нешто за рубриката „невозможна мисија“

Станува збор за фантастична преработка на Land Rover наречена Land Rover Tank Edition…

Понуден од Defender Mods, оваа изведба на Land Rover располага со клиренс (оддалеченоста на најниската точка од возилото до подлогата) од 508 mm.

Преработката може да достигне максимална брзина од  40 mph (64 km/h), со напомена дека истата е електронски ограничена.

Land Rover Tank Edition ако се биде како што предвидуваат во компанијата, би во продажба требало да биде од крајот на оваа 2023 година. И на крај само информација дека цената сè уште не е позната.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Истражувањето на Alfa Romeo покажа дека нивните клиенти не сакаат огромни екрани

Знаете ли колку чини просечната Dacia, продадена во Европа?!

General Motors не може да ја задоволи големата побарувачка

Lexus најавува нов електричен концепт

Volkswagen ќе увезува и продава возила Bugatti и Rimac во Америка

Британците решија да изградат тунел вреден 2,2 милијарди евра во близина на Стоунхенџ

Impul Nissan Z

Обновен MG5

Драматичен пад на цените на половните електрични автомобили