Пристигнува нов Volkswagen Transporter 6.1

 Софистициран е најдобриот збор што ја опишува освежената изведба на ова култно комби…

Новиот Transporter добива електрично серво, што со себе донесува по прв пат во комерцијалниот оддел на Volkswagen и Lane Assist, односно систем за одржување на возилото во лентата по која се движи.

Исто така, освежувањето со себе донесува и новитети во поглед на мултимедискиот систем.

Имен, информативно – забавниот систем сеге е значително понапреден, односно освен навигацијата ќе понуди и интерактивна навигација.

Погонскиот дел не се менувал, a очекување е и нешто повисока цена кога ќе се појави на пазарот.

Кај нас би можел да пристигне во текот на последниот квартал на тековната 2019 година.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Hyundai Venue и официјално во Њујорк 2019!

Подновениот Audi R8 претставен во Њујорк 2019

Peugeot 508L PHEV со глобално деби на Шангај 2019

Глобална премиера на Porsche Cayenne Coupe во Шангај 2019

Renault City K-ZE електричен SUV промовиран во Шангај 2019

Шангај -светска промоција на првиот целосно електричен автомобил на Aston Martin

Во Шангај VW покрај Uz I.D. Roomzz concept и со SMV Concept и SUV Coupe Concept

Volkswagen ID. Roomzz Concept во Шангај 2019

Уловен новиот Ferrari FXX K Evo