Со Аутомакедонија полесно до нов OPEL со камата од 3,5%

Аутомакедонија објавува специјална акција за најпродаваните модели на OPEL во компактната и SUV класа, со што овие атракктивни модели стануваат многу подостапни за купувачите, а за тие што ќе резервираат и купат возило во моментот на кампањата следува подарок- гратис каско во првата година …

Најновата генерација на OPEL ASTRA K и OPEL GRANDLAND X, сега, во соработка со Sparkasse Leasing, можете да ги добиете со неповторлива каматна стапка од само 3,5%.

Дополнително, за возилата резервирани и реализирани во моментната кампања, добивате и гратис каско во првата година.

Конкретно, GRANDLAND X, со IntelliGrip системот можете да го добиете со месечна рата од само 260 евра 16.068 денари).

Новата генерација на ASTRA K, пак, со специјалниот пакет на финансирање и каматна стапка од 3,5%, можете да ја добиете со месечна рата од само 166 евра (10.259 денари).

Процесот на аплицирање и одобрување на финансирањето е едноставно и брзо.

За повеќе информации, ве молиме да го посетите нашиот салон во населбата Автокоманда или да ни се јавите на телефоните : 02 3103 130, односно, 070 302 130

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Lockout и понатаму предизвикува пад на продажбата во Европа

Најавен Volkswagen Taos

Во Европа 83, а кај нас 77 проценти од вкупниот патнички сообраќај е со автомобили

ЕУ ги заострува нормите за емисија на ЦО2 -до 2030 ќе ги намали двојно

Најавен нов Honda –EV concept

Објавен списокот на кандидати за Европски автомобил на годината 2021

Испорачани првите ID.3 до купувачите

Се почести шпекулации – идниот Peugeot 108 како crossover

Ново поевтинување на горивата