Совети: Сe може да се случи во дел од секундата – „ Аиритон Сена “

Многу млади ме прашуваа за овој начин на фотографирање на возила, бидејки и тие сакале да го пробаат. Ако имате некој таков во близина покажете им го видеото , за да знаат како треба правилно да се направи.

Поради можните несакани последици по екипата која фотографира и другите учесници во сообраќајот го снимив непланирано.

Го опфаќа најкомплицитаниот начин на фотографирање автомобил, а тоа е во движење со  фотографирање од друг автомобил  во движење.

НАЈБИТНО Е ДА СЕ ПОЧИТУВААТ СООБРАЌАЈНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ДА НЕ СЕ ЗАГРОЗИТЕ СЕБЕСИ И ДРУГИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО СООБРАЌАЈОТ.

Ако не сте се претплатиле кликнете на фејсбуков и на каналот на Ју Туб

  • Советот е од искусен новинарски и уметнички фотограф што е докажан и на интернационално ниво, со многу направени фотографии и видео записи, од промоции, презентации и тестирање на нови автомобили на патека и во возење на јавни сообраќајници…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Carlos Sainz, Ricky Brabec и Andrey Karginov „кралеви“ на Dakar 2020

И по претпоследната етапа на Dakar  Rally се уште ништо не е јасно!

Фернандо Алонзо – губитник на 10-та етапа со тумбање во трипл „салто“!

Rally Dakar – „испари“ прeдноста на Сајнц !

Dakar Rally 2020 ја зема првата жртва- загина Португалецот Пауло Гонкалвес

По Cајнц и Петерхансел со втора победа во Dakar 2020

Сајнц освои втора етапа од шесте досегашни на годинешниот Dakar

Dakar Rally четири дена четири победници!

Третиот ден на Dakar Rally во знакот  на Шпанецот Сајнц!