Subaru со безобразна кратенка (акроним) F.U.C.K.S* за возило

Атрактивно- подобро кажано име (акроним) што не може а дане ви го привлечевниманието особено на тие оданглискоговорно подрачје…

Subaru со безобразна кратенка (акроним) F.U.C.K.S*

Некогаш и самото име на некој производ, во овој случај автомобил може да предизвика огромен интерес што и тоа ако е добар потез во смисла на маркетингот…

Така овaa изведба на модел на Subaru Forster *  има повеќе од асоцјативен акрoним FUCKS! (Forester Ultimate Customised Kit Special edition).

Настанот – „инцидентот“ се случил на салонот за автомобили во Сингапур, што се одржува деновиве, јапонскиот бренд познат по производство на теренски и возила со 4к4 погон, с претстави со повеќе интересни концепти.

Како и да е кај новинарите, аи ај публиката нај големо внимание привлече овој концепт на  популарниот SUV модел Forester.

Вниманието го заскокотка кратената од името на концептот, што на англиски означува сексуално дејствие.

Но, бидејќи фотографијата и видео записот говорат повеќе од 1000 зборови погледнете и сами.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Unimog се „качи“ на највисокиот вулкан во светот и стана апсолутен рекордер

PD One автомобил што лета инспириран од Ferrari

Светската тнисерска ѕвезда- Новак Ѓоковиќ во реклама за Peugeot e-208

Автомобилската колеција на Пол Вокер продадена за 2,33 милиони доалри

BMW i4 concept пристигнува за малку повеќе од еден месец во Женева!

За првиот нов Chevrolet Corvette Stingray платени 3 милиони долари!

Audi и FC Bayern München продолжуваат заедно- фудбалерите добиваат e-tron!

Специјална Royale серија модели на Maserati за супер избирливи клинти!

Ford Mustang GT од филмот Bullitt продаден за 3,74 милиони долари