Видео: Land Rover Еволуција (1948-2020)

Интересно виде кое раскажува за повеќе од седум децении богатото наследство на популарниот бренд на теренски возила…

Приказната почнува во 1948 година и трае се до денес раскажувајќи го патот на развој на господарите на off-road возењето.

Но тоа исто така е и приказна за еден стил на живеење.

 

Погледајте го видеото и уживајте..

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Едно цело село во Франција ќе вози Renault Zoe!

Брендирани маски и еколошки Fiat 500e за претседателот на Италија!

Ставата на Ferrari 250 GTO повеќе не е заштитена – реплики на повидок

Наскоро Mercedes-AMG GT Black Series

Неуништливиот Aurus: Луксузната руска лимузината ги мина сите тестови

Најавен новиот Ford Bronco

Шефот на Nissan се извини поради загубите!

Lamborghini најави промоција на ново возило на 8 јули

AC Cobra вратена во живот и електрифицирана!