Видео: погледнете – автомобили на струја што пристигаат во иднина

Возбудени од денешните понуди на електрични автомобили? Чекајте, ќе видите што доаѓа…

Ние направивме кус и брз преглед низ сите најважни нови EV што доаѓаат од секој производител во оваа 2020, идната 2021 и годината по таа -2022.

Tesla Roadster, BMW i4, VW ID Buzz и многу други.

Погледнете целата листа на ова интересно видео и уживајте во електричната патна мобилнос од блиската иднина.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Lexus IS ситно брои до глобалната премиера на новата гeнерација

10-те најпопуларни автомобили во Германија

Porsche Behind the scenes: Ново доживување за сопствениците на возил од  брендов

Првиот човек на Tesla ја доби првата исплата од oколу 800 милиони долари

Електричен Hercules Alpha

BMW M2 (2021): нов ултра-спортски дериват на баварскиот компактен тркач

Murray T.50 со премиера во Август

Видео: Ken Block дрифтува во монструмот со шест тркала на Ford

Nissan се враќа на голема врата со дузина нови модели!