Во Словенија Nissan GT-R спасува (влече) шлепер!

Nissan GT-R е несомнено една од иконите на спортските автомобили во 21 век…

Импресивен спортист од Јапонија со погонот на сите тркала, тој веќе многу пати се докажал.

Овој пат предизвикот беше многу поинаков и за овој вид на автомобил и многу потежок, бидејќи 3,8-литарскиот V6 без проблем го спаси возачот на камион влекач од Сараево, влечејки го по пат прекриен со навеви од снег, како и со слој од мраз…

Но да не должиме погледнете го видео записот бидејќи сликата кажува повеќе од 1.000 зборови :

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

GМ се враќа во Европа со понуда на електрични возила

Ferrari ќе произведува возбудливи EV

Подновен Chery Tiggo 5x

Ferruccio Lamborghini стана член на Автомобилската куќа на славни

Тesla со сопствена лента на граничен премин

Се подготвува наследник на Bugatti Chiron

Полицијата на Франција го обожава иноцскиот радар

Маск сака брзи сервиси за моделите на Tesla како тие во pit-stop на F1

Toyota ја разви новата Tundra анализирајќи ја таа што поминала милион милји