Wuling Mini EV

Наскоро ќе пристигне и проширена верзија на електричното урбано дете Wuling Mini EV…

Во споредба со стандардната верзија, оваа варијанта има различни браници и префинети светла, но најголемите разлики се во димензиите.

Имено, овој модел доби 70 mm подолго меѓуоскино растојание (зголемено на 2020 mm), додека вкупната должина на возилото се зголеми за 144 mm (сега 3064 mm). Сето горенаведено природно ја направи внатрешноста попространа.

Електричниот мотор сè уште има 41 КС, како во пократката верзија.

Останува да видиме колку овој продолжен модел ќе биде поскап од стандардниот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Истражувањето на Alfa Romeo покажа дека нивните клиенти не сакаат огромни екрани

Знаете ли колку чини просечната Dacia, продадена во Европа?!

General Motors не може да ја задоволи големата побарувачка

Lexus најавува нов електричен концепт

Volkswagen ќе увезува и продава возила Bugatti и Rimac во Америка

Британците решија да изградат тунел вреден 2,2 милијарди евра во близина на Стоунхенџ

Impul Nissan Z

Обновен MG5

Драматичен пад на цените на половните електрични автомобили