LEGO Technic – McLaren P1 42172

Запознајте ги дизајнерите кои стојат зад моделот LEGO Technic™ McLaren P1™ и дознајте како тие ги рекреирале деталите на иконски автомобил…

На официјалниот LEGO канал каде е објаснето создавањето на уште една прекрасна креација! Создавање на автомобил „супер спортист“ , односно негово издание од LEGO елементи.

Соодносот на оригиналот со Lego изведбата е 1: 8 а изведбата од скандинавски коцки и елементи има дури 3893 парчиња. Продажбаста наовој LEGO Technic – McLaren P1 42172 стартува на првци наредниот месец (август) по цена од само 449.99 евра.

НАЈНОВИ