Abarth Offshore

На прославата на својата 75-годишнина, Abarth го претстави новиот Abarth Offshore на престижниот настан Top Marques Monaco 2024…

Презентиран од Car Off Shore, овој ексклузивен брод ги комбинира карактеристиките на Abarth со впечатлива метално-зелена каросерија, моќни перформанси од 230 КС и тркачки издувен систем на Riva.

Ограничен на 500 единици, Abarth Offshore е дизајниран за оние кои копнеат за уникатно и спортско искуство со едрење по морската и океанската шир.

Abarth Offshore црпи инспирација од спортското наследство на брендот, носејќи ја автомобилската суштина на Abarth во наутичкиот свет.

Дизајниран со придонес од Centro Stile и Abarth на Fiat, чунот прикажува смели, светли бои и агресивен стил. Се одликува со метално-зелена надворешност, дрвени детали и софистициран ентериер со спортски седишта Besenzoni.

Овој луксузен чун – нуди не само перформанси, туку и удобност и безбедност. Висококвалитетните материјали како што е Synteak – синтетичко тиково дрво и напредните технологии како што е стерео системот Garmin со RGB LED диоди го подобруваат искуството во возилото.

Со својата ограничена серија, Abarth Offshore ветува возбудливо и удобно искуство на едрење, приспособливо на различни потреби, без разлика дали е за одмор или спорт.

НАЈНОВИ