No comment: Alfa Romeo Stelvio Limo

Навистина без коментар, односно како би кажле „без текст“ за оваа преработка на прекрасна спортска лимузина на Alfa Romeo…

Преработката е наречена Alfa Romeo Stelvio Limo и со право, гледано од фотографиите.

За ова а креација, односно попрецизно речено трансформација, се погрижи  Pinnacle Limousine Manufacturing.

Цената на преработката била американски 99.000 долари велиме била бидејќи автомобилот е веќе продаден

Како што и самите можете да заклучите оцновата при изработката – трансформацијата бил Alfa Romeo Stelvio од 2020 година, што е придвижуван од 2.0-литарски, со четири цилиндри бензински мотор, што располага со моќ од 280 КС.

НАЈНОВИ