Overfinch Range Rover Dragon Edition

Создаден за да ја одбележи кинеската година на змејот, Overfinch го опишува својот Range Rover Dragon Edition како „извонреден доказ за нивното креативно истражување“..

Накратко, пакетот вклучува тркала Vortex од 24 инчи (со змеј во центарот), елементи од јаглеродни влакна, како и изменета внатрешност.

Овде ја имаме Ebony кожа (со Fortune Red задни седишта), комплет со перфориран тапацир од школка, врежано лого на змеј, рачно нацртана графика и уште еден мотив на змеј на централната конзола.

Overfinch најавува само осум такви Range Rovers (Autobiography и SV верзии), со цени почнувајќи од 200.000  британски фунти.

 

НАЈНОВИ