Škoda објави тизер од ажурираниот модел на Octavia

– Фотографирањето на ажурираната Skoda Octavia ги открива првите контури на освежен изглед и избраните детали…

Подобрена решетка на Škoda и нова CI буква на задната врата.

Имено, Škoda Auto нуди мал поглед на модернизираната Škoda Octavia со кратка надворешна закачка. Ажурираниот најпродаваниот модел, достапен во хечбек и комби верзии, ќе биде официјално претставен наскоро.

Ажурираниот надворешен дизајн на возилото се одликува со префинет изглед на предниот дел со продолжена решетка на Škoda. На задната врата, буквите на Škoda го одразуваат ревидираниот корпоративен идентитет на марката.

Чешкиот производител на автомобили наскоро ќе ги претстави модернизираните хечбек и комби верзии на својот најпродаван модел.

 

НАЈНОВИ