Наскоро доаѓа новиот BMW M5

BMW најави дека новиот M5 ќе пристигне наскоро, а најавата е придружена со нова тизер слика…

Точниот датум на премиерата не е откриен, но некои претходни извори велат дека тоа ќе биде последната недела од јуни.

Потоа, М дивизијата ќе го прикаже седанот само како караванот доаѓа подоцна во 2024 година.

По својата онлајн премиера, новиот М5 за прв пат ќе биде јавно прикажан на М фестивалот во Полска од 19 до 20 јули.

 

НАЈНОВИ