Wey и Ora достапни за возење во салонот на Толту Моторс

Толту Моторс со голема радост организира специјален настан овој викенд, на 08 и 09 јуни, каде што сите посетители ќе имаат можност да ги разгледаат и тестираат најновите модели на возила кои се во групацијата на Great Wall Motors. ..

За време на настанот, сите кои ќе присуствуваат ќе имаат уникатна прилика да се запознаат луксузниот Wey 03 и електричниот Ora 03. Овие модели се олицетворение на иновација, напредна технологија и модерен дизајн, и ветуваат задоволство за сите потреби и очекувања од современото возило.

Wey 03 – Овој луксузен модел нуди врвен комфор и безбедност, со високо квалитетни материјали и напредни технологии. Со својот елегантен дизајн и моќен перформанс, Wey 03 претставува совршен избор за оние кои бараат престиж и удобност.

Ora 03 – Електричниот модел Ora 03 е вистинска револуција во светот на еко-возилата. Со неговата ефикасност и иновативни карактеристики, овој модел обезбедува одлична автономија и брзо полнење, додека истовремено нуди стилски и модерен изглед.

Детали за настанот:

  • Датум: 08-09 Јуни (Сабота и Недела)
  • Време: 10:00 – 15:00 часот
  • Локација: Салон Толту, Јадранска Магистрала 58
  • Контакт телефони: 075 242 405 / 075 432 200

Не ја пропуштајте оваа можност да се запознаете со вашите идни фаворити и да се уверите во врвниот квалитет на возилата од групацијата на Great Wall Motors.

НАЈНОВИ