Ferrari GTC4Lusso T by Carlex Design

За дотерување на ентериерот во стилот на познатиот преработувач на супер спортски автомобили треба да се доплатат, „скромни“ 30.000 европски банкноти…

* Многу малку од внатрешноста на автомобилот останува недопрена. Има црна и зелена кожа со жолти детали, како и црна Алкантара.

* Сопственикот на ова Ferrari GTC4Lusso T комплетното средување на внатрешноста во стилот на Carlex Design го чинеше 30.000 евра.

НАЈНОВИ