Проблеми за Tesla Cybertruck кога паѓа снег

Откако се појави во медиумите и на пазарот, новата креација на Tesla наречена Cybertruck привлекува огромен интерес…

Во последно време, луѓето дури пукаат со огнено оружје во пик-ап и ја докажуваат не – пробојноста на неговиот челик.

Но, се чини дека има некои посериозни проблеми, пишуваат специјализираните портали. Многу сопственици зборуваат за наводен проблем со дизајнот, а еден од нив објави фотографии на X.

Имено, се чини дека светлата во процепот на предната табла се поставени премногу ниско и дека околу нив се собира снег, што ја намалува видливоста при возење. Светлосната лента на горниот дел од маската на „ладилникот“ има функција на дневна светлина, а главните се спорни.

Сопствениците велат дека со светлата покриени со снег, нивната видливост е нула

НАЈНОВИ