Вака изгледа полиран Tesla Cybertruck

Објавено е видео на кое се гледа Cybertruck на Tesla чиј „егзоскелет“ е максимално полиран и тоа рачно…

Полиран е до тој степен што буквално изгледа како да се претворил во огромно огледало на тркала.

Накусо, тим од четворица, наводно, поминал една недела работејќи на полирање на панелите од не рѓосувачки челик со рачен алат.

Резултатот е Cybertruck кој изгледа како да е покриен со огледала.

Навистина за  голема почит, барем во однос на работата и вложениот труд на овие ентузијасти!

НАЈНОВИ