ВИДЕО: Novitec Maserati MC20 Cielo

Уште една прекрасна преработка на познатиот тјунер Novitec овој пат на неоддоливиот „тркач“ Maserati MC20 Cielo…

* Повеќе моќност (сега 523 kW/711 КС и 818 Nm), нов издувен систем, делови од јаглеродни влакна, и тркала во златна боја со големина  од 20 и од 21 инчи и спуштена суспензија

.* Забрзување од 0 до 100 km/h за 2,8 секунди, максимална брзина над 325 km/h.

 

 

 

 

НАЈНОВИ